MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse vrouw probeert vluchteling in koffer in Ceuta te krijgen

02 januari 2017 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaEen Marokkaanse vrouw is opgepakt nadat ze geprobeerd heeft om een vluchteling de Spaanse grens over te smokkelen in een reiskoffer. De Spaanse Guardia Civil arresteerde de mensensmokkelaar in Ceuta, een Spaanse enclave naast Marokko op 30 december.

De 19-jarige migrant wilde Gabon ontvluchten en zijn geluk zoeken in Europa.

De vrouw moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Plaats je reactie