MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Definitieve selectie voor Afrika Cup: Ziyech niet mee

05 januari 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaans elftalDe laatste hoop voor Hakim Ziyech is over. Marokko vertrekt definitief zonder de Marokkaanse spelmaker van Ajax naar de Afrika Cup.

Bondscoach Hervé Renard laat de Amsterdamse aanwinst thuis.

Plaats je reactie