MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Recente aanpak protestactie in Marokko

12 januari 2017 | in Marokko | Reageer

protesten-marokko-e1477994938358Via sociale media hebben we gevolgd hoe de laatste actie in Al Hoceima op 4 januari van het nieuwe jaar door de Marokkaanse overheid werd aangepakt. De politie-eenheden hebben hard opgetreden en de resultaten waren 64 arrestaties en verschillende gewonden.

Alle activisten die werden gearresteerd zijn de dag nadien vrijgelaten.

Op de sociale media is ook te zien hoe de Marokkaanse diaspora via acties in verschillende Europese steden zoals Brussel en Den Haag deze gebeurtenissen ernstig nemen en het disproportionele optreden van de Marokkaanse politie-eenheden ten zeerste veroordelen.

Lees het gehele artikel verder op de website van De Wereld Morgen.

Plaats je reactie