MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

In tegenstelling tot beweringen politie, amper Noord-Afrikanen bij jaarwisseling Keulen

14 januari 2017 | in Maatschappij | Reageer

Keulen-e1452456794235Het waren toch niet voornamelijk Noord-Afrikanen die dit jaar in grote getale met Oud en Nieuw naar Keulen kwamen. Dit in tegenstelling tot wat de Duitse politie eerder beweerde. De ruim 650 mannen die gecontroleerd werden, komen grotendeels uit Irak, Syrië en Afghanistan.

Op Oudjaarsdag kwamen rond de 2000 mannen met ‘een Noord-Afrikaans of Arabisch uiterlijk’ naar Keulen, die zich volgens de politie agressief gedroegen. Ze werden apart genomen, gecontroleerd en kregen in veel gevallen een gebiedsverbod.

Van 425 gecontroleerde mannen kon de identiteit worden vastgesteld. Onder hen waren 99 Irakezen, 94 Syriërs, 48 Afghanen en 46 Duitsers. 17 waren Marokkaans en 13 Algerijns. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie