MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rechter veroordeeld Marokkaanse asielzoeker tot drie maanden cel

19 januari 2017 | in Justitie | Reageer

PolitieEen Marokkaanse asielzoeker is door een rechter in Groningen veroordeeld tot drie maanden cel voor heling en diefstal. De 35-jarige man had een telefoon op zak die bezig was met een software-update, een signaal voor agenten dat het mogelijk om een gestolen telefoon zou kunnen gaan, meldt RTV Noord.

Later in de nacht kwam de aangifte binnen van de eigenaar van deze telefoon. Daarna kwam nog een melding binnen van iemand die zijn telefoon miste. Het slachtoffer werd benaderd door een Marokkaanse man die met hem wilde dansen. Hierna miste hij zijn telefoon.

De politie ging daarna zoeken naar de tweede gestolen telefoon en vond deze in een fietsmandje op de locatie waar de verdachte werd opgepakt. Zijn asielaanvraag in Nederland werd in december definitief afgewezen. (Bron/ lees verder: RTV Noord)

Plaats je reactie