MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Duitse broers opgepakt op verdenking van terrorisme

25 januari 2017 | in Maatschappij | Reageer

Politie BelgieTwee Marokkaans Duitse broers zijn dinsdag opgepakt op verdenking van lidmaatschap van buitenlandse terroristische organisaties. Dat maakte het Duitse federaal parket bekend.

De twee mannen van 24 en 25 jaar oud zijn aangehouden in Bonn, in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. Tegen beiden werd al op 22 december vorig jaar een arrestatiebevel uitgevaardigd.

De twee mannen worden ervan beschuldigd lid te zijn van terreurnetwerk Islamitische Staat (IS). Beiden zouden in Syrië een gevechttraining hebben gehad. Binnenkort moeten ze zich voor de rechter verantwoorden. (Bron/ lees verder: Duitse media)

Plaats je reactie