MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko treft Egypte in kwartfinale

26 januari 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaanse ploegDe groepsfase in de Afrika Cup zit erop, dus kunnen we ons opmaken voor de kwartfinales waarin Marokko het gaat opnemen tegen Egypte.

Voor de Marokkanen wordt het geen makkelijke opgave. Egypte wist het toernooi namelijk al zeven keer te winnen. Het land dat de halve finale haalt, zal het daarin moeten opnemen tegen Burkina Faso of Tunesië.

Hieronder nog een overzicht van de andere kwartfinales.

Alle kwartfinales:
Marokko – Egypte
Burkina Faso – Tunesië
Senegal – Kameroen
Ghana – DR Congo

Plaats je reactie