MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech volgt Marokko weer op Afrika Cup

28 januari 2017 | in Sport | Reageer

ziyechHakim Ziyech volgt Marokko op de Afrika Cup, nadat hij nog de eerste wedstrijd had overgeslagen. De Ajax-middenvelder is blij dat zijn land de kwartfinale heeft gehaald.

‘Ik heb met sommigen wel contact, maar niet heel veel, omdat ik ze ook niet wil storen. Ik ben trots en blij dat ze de kwartfinale hebben gehaald en nu is het zaak om door te pakken. Voetbal is gek, als je van Ivoorkust kunt winnen, kun je van iedereen winnen’, analyseert Ziyech bij FOX Sports

Plaats je reactie