MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De Amerikanen moeten deze strijd winnen

05 februari 2017 | in Marokko | Reageer

Dyab_Abou_JahjahHet gaat allemaal over mij, moet Donald Trump nu terecht denken. Het valt inderdaad moeilijk te ontkennen dat Trump momenteel de meest besproken persoon op deze aarde is. Ongetwijfeld is dat niet enkel heel bevredigend voor de man zelf, maar ook voor zijn critici. De naam Trump wordt meestal in de negatieve zin gebruikt en dat geeft zijn critici hoop. Ze denken dat er op die manier een bewustzijn wordt gecreëerd en dat Trump zo overwonnen zal worden, schrijft Dyab Abou Jahjah in een nieuwe blog.

Sommigen beweren nu al dat de neergang van Trump is ingezet en dat hij zijn termijn niet zal uitzitten omdat hij afgezet of zelfs vermoord zal worden. We kunnen de toekomst helaas niet voorspellen. Dat is echter geen excuus om onze wensen voor werkelijkheid te nemen, want dat zal alleen tot grote nederlagen leiden

Lees het gehele artikel verder op de website van De Wereld Morgen.

Plaats je reactie