MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Een kijkje in de grootste nijlbaars kwekerij in Marokko (video)

08 februari 2017 | in Economie | Reageer

Nijlbaars in MarokkoDe grootste kwekerij van de nijlbaars, een soort van zoetwatervis uit de familie van de reuzenbaarzen, in Marokko ligt in Aïn Jdioui, een paar kilometer van Tanger.

Zie hieronder een mooi filmpje hiervan:

Plaats je reactie