MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nasrdin Dchar wilde altijd al een voorstelling over zijn vader maken

18 februari 2017 | in Amusement | Reageer

Nasrdin DcharIn zijn nieuwe voorstelling Dad vertelt acteur Nasrdin Dchar het verhaal van zijn vader, de Marokkaan die 50 jaar geleden als jongeman naar Nederland kwam. Maar meer nog vertelt hij zijn eigen verhaal, schrijft het AD.

Op een tafel in het decor liggen tijdens een van de laatste repetities zeven mutsen. Eén ervan heeft Nasrdin Dchar straks op wanneer hij zijn vader speelt in zijn nieuwe theatervoorstelling Dad. Hij moet er één kiezen, maar welke past het best bij zijn vader?

Lees het gehele artikel verder op de website van het Ad.

Plaats je reactie