MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rapper Ismo alsnog veroordeeld voor beledigingen in videoclip

22 februari 2017 | in Muziek | Reageer

IsmoRapper Ismo is door het gerechtshof in Den Bosch schuldig bevonden aan het beledigen van Joden en homoseksuelen.

In eerste instantie werd Ismo nog vrijgesproken, omdat zijn uitingen volgens de rechtbank in Breda binnen de vrijheid van meningsuiting vielen. Maar in beroep werd hij dinsdag toch veroordeeld tot een geldboete van 1500 euro, waarvan 500 euro voorwaardelijk.

In zijn nummer Eenmans kwamen twee passages voor die volgens justitie discriminerend zijn: „Flikkers geef ik geen hand” en „Ik haat die fucking joden nog meer dan de nazi’s.” Ismo moet van de rechter de videoclip van dit nummer verwijderen van zijn YouTube-account.

Plaats je reactie