MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans meisje over erbarmelijke schoolomstandigheden [video]

27 februari 2017 | in Carriere | Reageer

Meisje wijdt uit over omstandigheden schoolEen video van een Marokkaans meisje dat over de erbarmelijke schoolomstandigheden wijdt waarin zij les krijgen, is viral gegaan op het internet. De video deed veel stof opwaaien op sociale media en staat centraal voor de vergeten delen van het land.

Op de beelden is te zien dat de leerlingen, uit een dorpje nabij de metropool, buiten plaats moeten nemen omdat het schoolgebouw simpelweg geen optie is. Sterker nog het gebouw wat die functie moet dienen heeft meer weg van een bouwval.

Zie hier de video

Plaats je reactie