MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ahmed Aboutaleb op werkbezoek in Marokko [VIDEO]

01 maart 2017 | in Maatschappij | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebDe burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, is sinds gisteren begonnen aan een driedaags werkbezoek in Marokko. De burgemeester van Rotterdam gaat spreken met bestuurders en deskundigen over onder andere illegale migratie en radicalisering.

Er zijn nu beelden opgedoken van zijn werkbezoek. Voor de camera van le360 praat Aboutaleb over het gebruik van de islam voor politieke doeleinden en over de betrekkingen tussen Marokko en Nederland.

Plaats je reactie