MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De islam is de grootste religie in 2070

06 maart 2017 | in Geloof | 1 Reactie

christianity-or-islamIn het jaar 2070 is de islam de grootste godsdienst. Het Amerikaanse onderzoekscentrum voor godsdienststatistiek Pew verwacht dat de moslims tegen 2070 het aantal christenen hebben voorbijgestreeft.

Pew voorspelt dat het aantal christenen tegen 2070 met 35 procent toeneemt. In diezelfde periode groeit het aantal moslims met 73 procent. De islam is veruit de snelst groeiende godsdienst ter wereld.

Verder blijkt uit het onderzoek dat tegen 2070 10% van de Europese bevolking moslim zal zijn.

Er is 1 reactie

  1. Kristan
    14 maart 2017 om 02:49 uur.

    Niet bepaald vrolijke voorspellingen, Ik dacht eigenlijk dat geloof juist afneemt wanneer de welvaart toeneemt.

Plaats je reactie