MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Trouwen op Marokkaans ritme

13 maart 2017 | in Maatschappij | Reageer

TrouwenGeboortefeesten, besnijdenisfeesten, hennafeesten en verlovingsfeesten, alle redenen zijn goed om je naasten te zien in de Marokkaanse gemeenschap. Niets echter zo belangrijk als een Marokkaans trouwfeest, schrijft columnist Omer Sayadi op de website MO Mondiaal Nieuws.

‘Waarom trek je gewoon niet die blauwe tuniek aan, met een mooie riem zou het je beeldig staan,’ probeerde ik aan te brengenm, schrijft hij. Mijn echtgenote was uitgenodigd op een trouwfeest dat de dag erop zou plaatsvinden, en ze zocht dringend iets om aan te trekken. ‘Het is geen Belgisch trouwfeest he, ik ga daar uit de toon vallen …

Lees meer op de website van Mondiaal Nieuws.

Plaats je reactie