MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ook Kenia gaat plastic zakjes te lijf

17 maart 2017 | in Economie | Reageer

plastic-bag-ban-1In navolging van Marokko en Rwanda, gaat nu ook Kenia een verbod leggen op het gebruik, productie en import van alle plastic zakjes. De regering van het land heeft dat onlangs aangekondigd.

Alleen al in Keniaanse supermarkten worden jaarlijks 100 miljoen plastic zakken uitgereikt. Plastic wordt al lange tijd gezien als schadelijk voor het milieu en de volksgezondheid.

Naast Rwanda hebben echter ook andere landen in Afrika maatregelen aangekondigd tegen de zakjes in reactie op de ‘oorlog tegen plastic’ die de Verenigde Naties drie weken geleden uitriepen. (Bron/ lees verder: Mo.be)

Plaats je reactie