MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko verslaat Tunesië met 1-0

29 maart 2017 | in Sport | Reageer

marokkaans elftalMarokko heeft gisteravond de oefenwedstrijd tegen Tunesië met het minimale verschil van 1-0 gewonnen.

De wedstrijd werd met een eigen doelpunt van Younes Hamza besloten. Na een vrije trap van de thuisclub, was het de Tunesiër die ongelukkig de bal raakte.

Beide teams hielden elkaar vervolgens lange tijd in evenwicht. De Leeuwen van de Atlas slaagden er uiteindelijk in om de overwinning over de streep te trekken. FC Utrecht-middenvelder Sofyan Amrabat startte in de basis tegen Tunesië, terwijl Karim El Ahmadi op de bank bleef.

Plaats je reactie