MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Imam gaat ervandoor met geld moskee

15 april 2017 | in Maatschappij | Reageer

Moslims in de moskeeDe Belgische politie is opzoek naar Anas El Abbas, een plaatsvervangende imam in een moskee in Vilvoorde. De 24-jarige jongeman riep de voorbije maanden de islamitische gemeenschap op om geld te doneren voor allerlei goede doelen.

Op een dag vertrok hij echter met al het gedoneerde geld. Volgens de Belgische politie vertrok El Abbas met 13.000 euro. Volgens de moslimgemeenschap loopt dat bedrag zelfs op tot 28.000 euro.

De moslimgemeenschap is vol verbazing. Dat iemand als een imam ervandoor gaat met het geld had niemand kunnen verwachten. De politie is een onderzoek gestart. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie