MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rapper eist rectificatie van EenVandaag om IS-beschuldiging

24 april 2017 | in Muziek | Reageer

Programma-eenvandaag-e1490771328260Het beeld dat EenVandaag heeft geschetst van de Marokkaans Nederlandse rapper Amine Elghasyry dat hij iets te maken zou hebben met IS moet zo snel mogelijk gerectificeerd worden. Ook wil de rapper een schadevergoeding voor inkomsten die hij de afgelopen weken heeft misgelopen als gevolg van de uitzending.

Dat eist Elghasyry in een rechtzaak tegen het actualiteitenprogramma.

Door een ongelukkige montage van beeld en geluid van het televisieprogramma wordt hij nog altijd op straat uitgemaakt voor ‘vieze IS-terrorist’. Hij maakte onlangs nog een video waarin hij rapt over dit incident (zie video onderaan). (Bron/ lees verder: de Gelderlander)

Plaats je reactie