MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen opgepakt in Barcelona, mogelijk link met aanslagen Brussel

26 april 2017 | in Justitie | Reageer

Spaanse politieDe Spaanse politie heeft in Barcelona vier mannen opgepakt die mogelijk betrokken zijn geweest bij de aanslagen in Brussel vorig jaar. Een ander viertal is opgepakt vanwege drugshandel.

De agenten voerden volgens de Spaanse krant El Pais een twaalftal huiszoekingen uit in vijf dorpen in de omgeving van Barcelona. Daarbij werden wapens, drugs en grote hoeveelheden contant geld gevonden. In totaal zijn er acht mensen opgepakt.

Drie van hen zijn enkele dagen voor de aanslag in Brussel bij de aanslagplegers geweest. Er wordt nog onderzocht of dat contact alleen met drugs te maken had, of dat er ook terroristische motieven waren. Het gaat om mannen tussen de 21 en 39 jaar oud met de Marokkaanse nationaliteit. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie