MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wedstrijd Marokko-Nederland kan bijzonder duel worden voor Mahi

29 april 2017 | in Sport | Reageer

Mimoun MahiVoor Mimoum Mahi kan de vriendschappelijke wedstrijd tussen Marokko en Nederland, eind mei, een heel bijzonder duel worden. De FC Groningen-topscorer, die aan een indrukwekkend seizoen bezig is, is voor het duel uitgenodigd door bondscoach Hervé Renard van Marokko.

Mogelijk kan hij debuteren tegen Oranje. Mahi liet in een reactie aan FC Groningen TV weten zeer blij te zijn met de uitnodiging. “Het is een jongensdroom van mij, het is iets geweldigs. Ik denk dat iedere voetballer hier van jongs af aan over droomt. Dat het nu werkelijkheid lijkt te worden is heel mooi voor mij”.

Mimoun, die al zestien keer scoorde in dit Eredivisie-seizoen, had ook voor Nederland kunnen kiezen, maar had geen twijfels bij die keuze. “Ik kies 100% voor Marokko, voor mijn land. Het zou iets heel moois zijn,” sluit hij af.

Plaats je reactie