MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohamed (35) was bij het koningsdiner

30 april 2017 | in Maatschappij | Reageer

Mohamed (35) was bij het koningsdinerDe 35-jarige Mohamed Yahia uit Helmond heeft vrijdagavond in het Koninklijk Paleis in Amsterdam samen met Koning Willem-Alexander en nog 149 andere jarigen getoast op ‘hun verjaardag’.

Het pak met een strikje droeg Mohamed Yahia (34) uit Helmond maar één keer eerder, tijdens de bruiloft van zijn beste vriend. En nu voor de 50-jarige koning Willen-Alexander.

,,De hele avond was een geweldige belevenis. Iets wat je niet vaak meemaakt’’, vertelt Mohamed

Lees het gehele artikel verder op de website van het AD.

Plaats je reactie