MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voetballertjes uit Dronten te gast bij kroonprins Marokko

05 mei 2017 | in Carriere | Reageer

voetbalEen jeugdteam van ASV Dronten voetbalt volgende week een groot internationaal toernooi in het Marokkaanse Tanger.

Het is een bijzondere trip, want de 10- en 11-jarige Drontenaren zijn hoogstpersoonlijk uitgenodigd door de Marokkaanse koning Mohammed VI. Samen met het team van Nieuw-West uit Amsterdam zijn ze hoogstpersoonlijk door de koning gevraagd om mee te doen aan het toernooi ter ere van de 14e verjaardag van de kroonprins.

Ter voorbereiding op het roernooi speelde Nieuw-West woensdagavond in Dronten een oefenwedstrijd tegen ASV Dronten: Marokkaans Nederlandse jongens tegen blanke ‘polderjongens’. (Bron/ lees verder: Hart van Nederland)

Plaats je reactie