MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Justitie België maakt jacht op miljoenen van grote drugsbendes

06 mei 2017 | in Justitie | Reageer

Drugsbende de TurtlesJustitie in België maakt jacht op de drugsmiljoenen van de Mixers, een van de grootste drugsbendes van België. Justitie doet al twee jaar onderzoek naar de Mixers.

Zowel in België als in Marokko is beslag gelegd op bankrekeningen, cash, onroerend goed, peperdure auto’s en andere luxe goederen. Ook leden van een andere bende, de Turtles, ligt onder vuur.

Op verzoek van justitie in Antwerpen hebben de Marokkaanse autoriteiten beslag gelegd op verschillende luxe goederen, zoals een speedboot, jetski’s en dure auto’s waaronder een Porsche Cayenne. Ook op het vastgoed is beslag gelegd in onder andere Berkane, Nador en Tanger. (Bron/ lees verder: Crimesite.nl)

Plaats je reactie