MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohamed Boudouaou: voor de laatste keer naar Marokko om graf moeder te zien

07 mei 2017 | in Gezondheid | Reageer

ZiekenhuisDe ernstig zieke Mohamed Boudouaou (58) uit Zwijndrecht had nog een belangrijke wens die hij nog heel graag vervuld wilde hebben. Ondanks zijn ernstige ziekte, wilde hij nog zelf de graf van zijn overleden moeder in zijn geboorteland Marokko zien.

Door de inspanning van velen werd die onmogelijke reis toch nog mogelijk gemaakt.

Een week na terugkeer uit zijn geboorteland Marokko zijn de volwassen kinderen van Mohammed Boudouaou (58) uit Zwijndrecht, behandelaar John Blok van het Albert Schweitzer ziekenhuis en de stichting Ambulancewens eeuwig dankbaar dat de reis goed is afgelopen

Lees het gehele artikel verder op de website van het AD.

Plaats je reactie