MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoe is het om in Nederland een hoofddoek te dragen?

15 mei 2017 | in Maatschappij | Reageer

MoslimaWord je onderdrukt? Ben je van de catering? Kun je zo nog wel professioneel zijn? Sommige moslima’s met een hoofddoek zijn het zat dat hun hijab steeds onderwerp van gesprek is, schrijft RTL Nieuws.

Hoe is het toch om in Nederland een hoofddoek te dragen? Twee vrouwen vertellen er openlijk over op de website van RTL Nieuws.

Hafsa
Hafsa (26) raadt het haar jonge nichtjes nu niet aan, maar is zelf op jonge leeftijd begonnen met het dragen van een hoofddoek. “Ik was zeven. We gingen in het weekend naar de moskee voor Arabische les. Ik droeg daarom in het weekend een hoofddoek. Waarom niet door de week, vroeg ik me af

Lees het gehele artikel verder op de website van RTL Nieuws.

Plaats je reactie