MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachte steekpartij Utrecht op Nationale Opsporingslijst

24 mei 2017 | in Justitie | Reageer

Dader steekincidentIn het programma Opsporing Verzocht is gisteravond een foto getoond van de verdachte die een 18-jarige jongen in de Utrechtse wijk Hoograven heeft doodgestoken op 3 mei. Het gaat om een 34-jarige Marokkaanse man die bekend staat onder de naam Si Mohamed el Harrachi.

Het slachtoffer, de Eritrese vluchteling Luel Ymesgen Lebasi, was een vaste bezoeker van het Marcuscentrum in de Utrechtse wijk Hoograven waar uitgeprocedeerde asielzoekers bij elkaar komen. Slachtoffer én dader waren die dag aanwezig in het centrum. De twee zouden die ochtend ruzie met elkaar hebben gehad.

Sinds de 18-jarige Eritreër werd neergestoken, ontbreekt van de verdachte ieder spoor. Gezien de ernst van het misdrijf is besloten El Harrachi op de Nationale Opsporingslijst (NOL) te plaatsen. (Bron/ lees verder: RTV Utrecht)

Plaats je reactie