MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Schoten gelost voor huis Amsterdamse drugscrimineel

29 mei 2017 | in Justitie | Reageer

PolitieIn Amsterdam-Oost heeft een onbekende schutter zondagnacht meerdere schoten afgevuurd bij het huis van drugscrimineel Ahmed R., die in 2016 ook een aanslag bij zijn huis had overleefd. Getuigen melden 10 tot 14 schoten te hebben gehoord rond 2:30 uur. Dat meldt Het Parool.

Er zijn geen gewonden gevallen, wel zijn meerdere auto’s beschadigd.

Getuigen vertelden agenten ter plekke dat ze daarna een auto met hoge snelheid hoorden wegrijden. Ook meldden zij dat ze een man hard zagen wegrennen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie