MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse ploeg volgt aangepaste trainingen i.v.m. Ramadan

30 mei 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaanse ploeg tijdens RamadanTer voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen Oranje, volgt de Marokkaanse ploeg een aangepaste trainingsschema om rekening te houden met de vastende spelers.

Afgelopen dagen stonden de oefensessies van de Leeuwen van de Atlas, die woensdag tegen Oranje spelen, pas om 21.00 uur op het programma. Dat is zo’n anderhalf uur na zonsondergang in Marokko.

Vandaag zal de training echter om 17.00 uur zijn om te wennen aan de omstandigheden rond de wedstrijd, die woensdag om 17.30 uur lokale tijd op het programma staat. Het is niet bekend of de spelers van Marokko woensdag zullen vasten. Als topsporters zijn ze vrijgesteld en mogen ze de dagen na de ramadan inhalen.

Iftar #equipenational?? #Agadir #Ramadan #bismillah?

Een bericht gedeeld door Nordin Amrabat (@n_amrabat_official) op

Plaats je reactie