MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tanger opent nieuwe vestiging in Utrecht

31 mei 2017 | in Economie | Reageer

Tanger MarktSupermarktketen Tanger heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van maar liefst 880 m².

Tanger biedt een uitgebreid assortiment aan vlees, kip, groente en fruit, zuivel, levensmiddelen en non-food artikelen. De winkelpaden zijn ingedeeld in Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Aziatische, Iranese en vele andere internationale keukens.

Tanger streeft ernaar om de aankomende tijd meerdere vestigingen te openen in grote steden in Nederland en België. Tanger heeft momenteel twaalf vestigingen in Almere, Amsterdam (2), Den Haag (2), Eindhoven, Rotterdam (3), Zaandam en Antwerpen (2). (Bron/ lees verder: Propertynl.com)

Plaats je reactie