MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zondag demonstratie in Rotterdam tegen arrestaties Rif

03 juni 2017 | in Marokko | Reageer

Protest tegen arrestaties RifHet Comité Mohsin FikriNederland organiseert zondag in Rotterdam een demonstratie tegen de arrestaties van demonstranten en activisten in de Rif in Marokko.

“Sinds afgelopen week vrijdag 26 mei zijn zo’n 300 demonstranten en vrijheidsactivisten in de Rif gearresteerd of verdwenen. Nasser Zafzafi, de leider van de vreedzame volksbeweging is ook gearresteerd,” schrijft de organisatie op Facebook.

Details van de demonstratie:
Datum: zondag 4 juni 2017
Tijd: Van 17.30 tot 20.00 uur
Locatie: Schouwburgplein, Rotterdam

Protest tegen arrestaties Rif

Plaats je reactie