MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse koning praat met politieke partijen over Rif

05 juni 2017 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse koningKoning Mohamed VI van Marokko heeft in het weekend met de leiders van de politieke partijen gesproken over de situatie in de Rif. Dat meldt nieuwssite Alyaoum24.com.

Wat er precies besproken is en wat de uitkomst van het gesprek is, is niet bekend gemaakt.

De demonstraties in de Rif tegen de achterstelling van de regio zijn al maanden bezig. Met de arrestatie van protestleider Nasser Zafzafi is de sfeer in met name de noordelijke stad Al Hoceima en het naastgelegen Imzouren grimmig. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie