MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Protestmars Amsterdam tegen situatie in Rif

13 juni 2017 | in Maatschappij | Reageer

Protest tegen arrestaties RifNa Rotterdam en Den haag, vindt binnenkort ook een demonstratie in Amsterdam uit solidariteit met de protesten in de Rif.

Het comité Rif Alert! organiseert zaterdag een demonstratie hiervoor in de binnenstad van Amsterdam. Hiermee wil de organisatie aandacht vragen voor de situatie in Noord-Marokko, waar inwoners al maanden protesteren tegen onder meer onrecht en schending van mensenrechten.

De protestmars zaterdag begint om 15.30 op de Dam en gaat naar het Museumplein. Daar is livemuziek en worden er toespraken gehouden. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie