MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Volksbeweging in Marokko vindt steun bij de diaspora

20 juni 2017 | in Marokko | Reageer

DemonstratieIn verschillende Belgische en Nederlandse steden vonden in de voorbije weken betogingen plaats om een volksbeweging in het Rifgebied in Marokko te steunen, schrijft dewereldmorgen.be.

Die beweging gaat in Marokko al acht maanden de straat op in Al Hoceima om onder meer toegankelijke ziekenhuizen en een einde aan corruptie te eisen. De website sprak met mensen van Marokkaanse afkomst uit Nederland en België die begrip hebben voor de demonstraties…

Lees het gehele artikel verder op de website van De Wereld Morgen.

Plaats je reactie