MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Crimineel en activist Saïd C. toch aangehouden op verzoek Marokko

30 juni 2017 | in Maatschappij | Reageer

hqdefaultDe Marokkaanse Nederlander en activist Saïd C. is aangehouden naar aanleiding van een Marokkaans uitleveringsverzoek. De kwestie rond C. leidde afgelopen week tot een diplomatieke rel.

Marokko trok eerder zijn ambassadeur terug omdat Nederland niet zou meewerken aan een uitlevering, waarop Nederland weer boss reageerde.

Volgens het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft Marokko garanties gegeven over de vervolging. Saïd C. wordt verdacht van betrokkenheid bij internationale drugshandel. Nederland had garanties geëist omdat Saïd ook in verband wordt gebracht met politieke activiteiten in de Rif-regio in Marokko.

Plaats je reactie