MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opdrachtgever liquidatie Chahid Yakhlaf gepakt

06 juli 2017 | in Justitie | Reageer

rechtbankDe recherche heeft in de zaak van de geliquideerde Chahid Yakhlaf de Amsterdamse crimineel Omar L. aangehouden op verdenking van het geven van de opdracht voor de liquidatie op Oudjaarsdag 2015 in het Gelderse Kerkdriel.

Hij zou de vermoede uitvoerders van afstand hebben aangestuurd via encrypte PGP-Blackberries. Dat blijkt uit gegevens die zijn verkregen uit computerservers in Canada via welke veel Amsterdamse criminelen hun versleutelde communicatie lieten verlopen.

De vermoede schutters zijn Hicham M. (1994) en Mohamed H. (1990). Via hun encrypte communicatie lijken ze uitvoerig de dood van Chahid Yakhlaf te hebben besproken. De schutters vroegen 70 duizend euro voor de dood van Chahid. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie