MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kevin-Prince Boateng speelt met Nouri op zijn shirt

22 juli 2017 | in Maatschappij | Reageer

nouri-1024x576De hele wereld lijkt mee te leven met Abdelhak Nouri en zijn familie, nadat Nouri werd getroffen door een hartstilstand tjdens een oefenwedstrijd van Ajax. Op sociale media heeft men het er nog steeds over.

Zo ook de in Duitsland geboren voetballer Kevin-Prince Boateng. Hij heeft aangekondigd dat hij bij zijn club Las Palmas een heel seizoen een t-shirt gaat dragen met de naam van Nouri. Onder het wedstrijdshirt gaat hij een wit t-shirt dragen met daarop de naam van Nouri en de tekst ‘praying 4 you’.

Nouri werd op 8 juli tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen plots onwel en zakte in elkaar. Hij werd minutenlang gereanimeerd, maar later werd bekend dat hij ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen.

Plaats je reactie