MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minder kansloze asielzoekers naar Nederland

26 juli 2017 | in Maatschappij | Reageer

paspoort_21Er komen steeds minder asielzoekers uit veilige landen naar Nederland, blijkt uit cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Zo ook uit Marokko.

In de tweede helft van vorig jaar deden ruim 1200 Marokkanen een eerste asielverzoek in Nederland. in de eerste helft van dit jaar was dat gedaald tot ruim 480.

Een woordvoerder van staatssecretaris Dijkhoff heeft niet een directe verklaring voor de daling, maar mogelijk houdt de daling verband met extra maatregelen die van kracht zijn voor asielzoekers uit veilige landen. Zo hebben asielzoekers uit dit soort landen vrijwel geen kans op een verblijfsvergunning. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie