MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokkaanse Spiderman’ beklimt bouwkraan zonder bescherming

02 augustus 2017 | in Amusement | Reageer

Khalid Tenni Marokkaanse spidermanKhalid Tenni heeft een nieuw filmpje gedeeld. De “Marokkaanse Spiderman” beklimt deze keer in Jbal Elbalya (een paar kilometer van Tanger) een 100 meter hoge bouwkraan zonder enige bescherming.

Hiervan heeft hij een video gepost of zijn Facebook-pagina.

Plaats je reactie