MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech terug in Marokkaanse selectie

23 augustus 2017 | in Sport | Reageer

ziyechAjacied Hakim Ziyech is dinsdag voor het eerst sinds oktober vorig jaar weer opgenomen in de Marokkaanse selectie.

De Marokkaan heeft niet meer voor MArokko gespeeld sinds hij in januari geen uitnodiging kreeg voor de Afrika Cup, waarop Ziyech liet weten niet meer te willen spelen onder Renard voor Marokko. Eind juni verzoende de middenvelder van Ajax zich al met bondscoach Hervé Renard en dinsdag kreeg hij een oproep voor de twee WK-kwalificatieduels met Mali van volgende week (1 september thuis, 5 september uit).

Ook eredivisiespelers Karim El Ahmadi (Feyenoord) en Mimoun Mahi (FC Groningen) ontvingen een invitatie, evenals de in Nederland opgegroeide Nordin Amrabat, Mbark Boussoufa, Oussama Tannane.

Plaats je reactie