MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Saoedische koning geeft 85 miljoen euro uit tijdens vakantie

24 augustus 2017 | in Toerisme | Reageer

Saoedische koning SalmanDe Saoedische koning heeft meer dan 100 miljoen dollar (85 miljoen euro) uitgegeven tijdens zijn vakantie in Marokko. De reis wordt omschreven als ‘de duurste reis ooit’.

Koning Salman reisde een maand lang in Marokko met een grote entourage van duizend man, waaronder vele ministers, bodyguards, familieleden en lakeien. Allen mochten logeren in de meest luxueuze hotelkamers van Tanger. Salman gebruikte het geld verder om tweehonderd auto’s te leasen.

De 81-jarige koning beschikt in Tanger over een imposant paleis als buitenverblijf, met eigen medische voorzieningen en een muur van 1.500 meter om het terrein. De keuken serveert chique gerechten zoals kreeft, kaviaar en truffels uit Frankrijk. Salman is in z’n eentje goed voor zo’n 1,5 procent van het totaalbedrag dat toeristen dit jaar in Marokko zullen uitgeven. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie