MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Protest Casablanca tegen misbruik meisje in bus

26 augustus 2017 | in Marokko | Reageer

ProtestIn solidariteit met het meisje dat onlangs seksueel werd misbruikt in een bus in Casablanca en om seksueel geweld in de openbare ruimte in Marokko aan de kaak te stellen, is er woensdag een sit-in georganiseerd op het Marechal plein in Casablanca.

Meer dan 500 mensen verzamelden zich op het plein voor het protest:

Plaats je reactie