MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ivoorkust is Marokko weer voorbij in groep C

03 september 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaanse ploegMarokko heeft niet lang van het koploperschap van groep C in de Afrikaanse groep voor Wk-kwalificatie kunnen genieten. Na een dag neemt Ivoorkust het koploperschap over van de Marokkaanse ploeg.

Het elftal van de Belgische trainer Marc Wilmots heeft haar wedstrijd tegen Gabon met 3-0 gewonnen. Ivoorkust heeft nu na 3 speelronden 7 punten, Marokko 5, Gabon 2 en Mali staat als laatste met 1 punt.

Alleen de groepswinnaar kwalificeert zich voor het WK. Ivoorkust speelt dinsdag tijdens de 4e van de 6 speelronden thuis tegen Gabon, terwijl Marokko op bezoek moet bij Mali.

Plaats je reactie