MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

TouzaniTV: op stap met Christian Eriksen

06 september 2017 | in Amusement | Reageer

TouzaniNa eerst met spelers uit de Eredivisie op stap geweest te zijn, zijn nu de sterren van buitenlandse competities te gast bij Touzani TV. Deze keer ging Soufiane Touzani op bezoek in Londen bij oud-Ajacied Christian Eriksen.

De Deense aanvallende middenvelder stapte in de zomer van 2013 voor twaalf miljoen euro over van Ajax naar Tottenham Hotspur. Al snel werd hij een onbetwiste basisspeler en spelmaker bij de Londenaren.

Plaats je reactie