MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sinouh krijgt Ayoub op z’n dak na kritiek op Labyad

07 september 2017 | in Maatschappij | Reageer

SinouhFelle woordenstrijd is losgebarsten tussen FC Utrecht middenvelder Yassin Ayoub en oud-keeper Khalid Sinouh.

In de deze week verschenen weekeditie van Voetbal International staat een special over de heropleving van Zakaria Labyad, die in het verleden furore maakte bij PSV en werd gezien als één van de grote toptalenten.

In het artikel mocht Sinouh zijn ongezoute mening geven. Hij verwijt Marokkaanse profvoetballers het sportieve aspect van hun carrière al snel te laten varen wanneer de mogelijkheid voor financiële onafhankelijkheid komt. “Ik mis de echte wil om te slagen bij veel jongens van Marokkaanse origine. Zie je Lionel Messi of Cristiano Ronaldo met overgewicht bij een nieuwe club binnenwandelen, zoals Zakka bij FC Utrecht? Nee, toch.”

Deze tekst leidde al snel tot boosheid bij Yassin Ayoub, die het opnam voor zijn teamgenoot en collega-international. Zie hieronder hun conversatie:

Plaats je reactie