MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw Marokkaan aangehouden in verband met aanslag Barcelona

26 september 2017 | in Maatschappij | Reageer

celula-1024x584De Spaanse autoriteiten hebben maandag een Marokkaan aangehouden in verband met de aanslagen in Barcelona en Cambrils. De nieuwe verdachte zou de jihadistische cel die de aanslagen heeft gepleegd hebben geholpen.

Volgens het Spaanse gerecht heeft de 24-jarige Saïd ben Iazza de leden van de cel zijn identiteitspapieren gegeven. Daarmee konden ze 340 liter waterstofperoxide aankopen. Ook leende hij hen een voertuig waarmee ze het product konden vervoeren.

Bij de aanslagen kwamen 16 mensen om het leven.

Plaats je reactie