MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Advocaat bevestigt contact met Amrabat

30 september 2017 | in Sport | Reageer

Sofyan AmrabatBondscoach Dick Advocaat vindt het nog te vroeg om Sofyan Amrabat op te roepen voor het Nederlands elftal. Wel heeft hij al contact met hem opgenomen. “Wij hebben contact gehad met zijn zaakwaarnemer. We hebben contact gehad met Amrabat zelf”, geeft Advocaat toe.

“Maar even voor alle duidelijkheid: de speler speelt nog niet in het eerste elftal van Feyenoord”, vervolgt de bondscoach zijn verhaal. “Het is een jongen met veel potentie, veel mogelijkheden, maar hij zal zelf moeten zorgen dat hij een vaste waarde voor Feyenoord wordt. Daar hebben we met hem over gesproken, dus hij weet hoe we daarin staat.”

Amrabat kan zowel voor Marokko als Nederland uitkomen en eenzelfde situatie als bij Hakim Ziyech, die koos voor Marokko. Nederland speelt op 7 oktober tegen Wit-Rusland en op 10 oktober tegen Zweden. (Bron/ lees verder: VI)

Plaats je reactie