MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Na de Marokkaanse bond gaat ook de KNVB om tafel met Amrabat

07 oktober 2017 | in Sport | Reageer

Sofyan AmrabatNadat een zware delegatie van de Marokkaanse voetbalbond vrijdag om de tafel heeft gezeten met Sofyan Amrabat, heeft nu ook de KNVB aangegeven te willen zitten met de Marokkaanse Nederlander. Het getouwtrek om het talent van Feyenoord lijkt hiermee een nieuw hoogtepunt te hebben bereikt.

De spelmaker van Feyenoord reisde afgelopen donderdag af naar Casablanca om te spreken met onder andere bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa over zijn toekomstige interlandcarrière, dit op verzoek van de bondsvoorzitter zelf.

Een delegatie van de KNVB heeft nu aangekondigd na de EK-kwalificatiewedstrijd tussen de beloften van Oranje en Oekraïne in gesprek met Amrabat. Amrabat staat voor de zwaarste beslissing uit zijn voetbalcarrière: blijven spelen voor Marokko of overstappen naar Oranje.

Plaats je reactie