MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Situatie van Abdelhak Nouri stabiel maar onveranderd

24 oktober 2017 | in Sport | Reageer

nouri-1024x576De door hartfalen getroffen Abdelhak Nouri ligt op een gewone verpleegafdeling in het ziekenhuis en zijn situatie is ‘stabiel, met zelfstandige hartslag en ademhaling’. Dat meldt de familie van de voetballer op verzoek van Ajax.

De 20-jarige middenvelder werd op 8 juli tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk tegen Werder Bremen het slachtoffer van een hartfalen en liep daarbij ernstige en blijvende hersenschade op.

De familie laat weten hoop te houden en veel kracht en vertrouwen te halen uit het geloof, maar ook uit de vele steunbetuigingen. ‘De familieleden willen daar langs deze weg nogmaals hun dank voor uitspreken en zij vragen tot slot om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak,’ valt te lezen in het statement.

Plaats je reactie